Кастел Експорт ООД
You need to upgrade your Flash Player
Добре дошли

Кастел Експорт ООД е една от водещите Български компании, с основен предмет на дейност търговия с лагери и машиностроителни продукти.

През последната десетилетка, Кастел Експорт несъмнено успя да се наложи като една от най – бързо развиващите се компании в света, чрез търговия на едро и дистрибуция на лагери и машиностроителни продукти. Поставяйки си за цел доставки на качествени стоки и задоволяване нуждите на клиентите, успя да наложи стандарт, който другите да следват. Големите складови наличности от над 10 000 типо размера лагери на скла от различни добре известни марки, несъмнено отдели Кастел Експорт ООД от техните конкуренти.

Нашата цел е да предоставим на клиентите си най – високо качество и най – добро обслужване на разумни цени. Да доставяме на търговци на дребно, на дистрибутори и клиенти в чужбина качествени лагери и машиностроителни продукти на достъпни и конкурентни цени. Да спечелим доверието на нашите клиенти и да поддържаме високо ниво на лоялност и компетентност. Да задоволяваме напълно нуждите на всеки клиент. Да бъдем модел за добър и надежден доставчик.

Основна причина за успeшният бизнес на Кастел Експорт е целевата и планирана дистрибуция към клиентите ни в цял свят. Причината поради която клиентите предпочитат да работят с Кастел Експорт е защото имаме изградени добри бизнес отношения с най – добрите световни производители и имаме възможност да доставим продуктите до клиентите когато им е необходимо, и сме сигурни, че можем да предложим това което Ви е нужно на добра цена. Също така организираме доставки според Вашите изисквания.
Крайният резултат ... предоставяне на клиентите ефективно, любезно и учтиво обслужване и качествени продукти

Ние няма да Ви разочаровамеImage

Оторизиран дистрибутор на лагери NSK – Япония за България (водещ производител в света и Номер 1 в Япония).

NSK – Япония

 Image

Дружеството е изключителен представител на лагери KBS – Kedron Bearings Services LLC – USA, за Европа.

Kedron Bearings Services LLC – USA

 Image

Изключителен представител на IKO - Япония

IKO - Япония

Image

Изключителен представител на Saint – Gobain Abrasives – Франция, за търговия с абразивни и диамантни инструменти.

Saint – Gobain Abrasives

 Image

Оторизиран дистрибутор на ремъци GATES – Европа за България (водещ производител в света).


GATES PT BVBA

 eXTReMe Tracker
©2007 Кастел Експорт ООД, Всички права запазени